Restaurant Cafe Ollai HelsingørRestaurant Cafe Ollai Helsingør

Smiling dinner TROR PÅ, AT

MAD GØR GLAD

Smiling dinner leverer hjemmelavet mad, som alle generationer kender og elsker. 

Passion for mad driver os

Vi er slet ikke i tvivl om, at det kan smages på maden, når den er lavet med kærlighed. Derfor lægger vi hver dag masser af tid og kræfter i at lave dejlig, veltilberedt mad. Med lækre, friske råvarer og en masse godt håndværk gør vi os umage for at give dig en madoplevelse, der gør glad.

En god madoplevelse tager udgangspunkt i et veltillavet måltid, som er tilberedt af gode råvarer, men det handler også om rammerne omkring måltidet. Derfor går vi mindst lige så meget op i, at servicen er i top, både når du taler med vores kundeservice, og når du får maden leveret af en af vores madchauffører.

Vi tilbyder

Måltidsløsninger til Private.

 Cafe Olai Pdf Printer png

Vi har gjort det nemt for dig, vi leverer nemlig komplette, færdiglavede måltider. Vores koncept er enkelt og passer til både små og store husstande. Du skal bare varme maden, anrette den og så er det spisetid - på under 5 minutter.

Som privat kunde kan du vælge at bestille din mad via bestillingsark eller online. Læs mere om mulighederne for bestillingsark her eller bestil din mad online.

Madservice til Visiterede

 Cafe Olai Pdf Printer png

Er du ældre, bor i eget hjem eller ældrebolig, og har du brug for lidt hjælp til de daglige gøremål, har du mulighed for at blive visiteret til madservice.

Se, om vi leverer i din kommune og undersøg og du kan blive visiteret til madservice.

Løsninger til Institutioner.

 Cafe Olai Pdf Printer png

Hos Smiling Dinner er vi specialister i levering af hjemmelavet mad til alle typer af institutioner. Vi tilbyder en fleksibel madordning med stor valgfrihed og variation.

Mad til institutioner behøver ikke at være en kedelig affære og med vores passion for mad og for at sprede madglæde, løfter vi opgaven, så maden altid er et højdepunkt på dagen.

    Region Hovedstaden
Page:  1